Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Rantaelämää

Ihania säitä on nyt riittänyt. Meidänkin perhe on nautiskellut ulkoilmoista lähes aamusta iltaan. Olemme hiljattain muuttaneet, ja uuden kodin ympäristö tarjoaa monenlaista virikettä ulkona. Heinäkuu onkin upea kuukausi nauttia luonnosta ja lämmöstä. Meillä on viime päivät vietetty todellista rantaelämää.



Oman kodin rannassa on mukavaa uida. I rakastaa vedessä leikkimistä ja polskimista. Myös E on päässyt kastautumaan rantavedessä, vaikka kovin kauan vauva ei vedessä voikaan olla. Tänään tosin oli niin lämmintä, että myös E sai olla rauhassa vedessä. 






Muutto on niin iso juttu, että siitä kirjoitan vielä tarkemmin. Urakka on nyt onnellisesti ohi ja tavarat paikoillaan. Ensimmäiset vieraatkin ovat jo löytäneet tiensä meille, ja naapureihin on tutustuttu. Kyllä tämä elämä taas tästä! Paikka on ihana ja olemme tyytyväisiä.

4 kommenttia:

  1. Ihana postaus hienoine kuvineen, olipa kiva eksyä blogiisi! :)

    VastaaPoista
  2. Heii, tahdon kuulla muutosta lisää! Ja nähdä minne Eiffel-torni on tällä kertaa päässyt tököttämään! ;D Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Voih, apua, on ollut niiiiiiin kiire, etten ole ehtinyt mitään kirjoittaa aikoihin. Onneksi tässä ilmat alkavat kylmetä, niin on enemmän aikaa olla sisällä! Kyllä minä kohta taas palaan kunnolla! :) Jee, kiva kun joku odottaa uutta tekstiä! Mukavaa alkavaa viikkoa sinnekin!

      Poista