Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Särkänniemessä

Lauantaina lähdimme koko perheen voimin viettämään päivää Särkänniemeen. Kymmenisen vuotta sitten meillä oli tapana kaveriporukalla koluta Linnanmäki ja Särkänniemi läpi joka kesä. Reissut olivat aina ratkiriemukkaita! Huvipuistot jäivät kuitenkin pois kesäohjelmastamme, enkä oikeastaan ole ehtinyt niitä kaivata ennen tätä kesää. Nyt tuntui pitkästä aikaa siltä, että on ihanaa lähteä nauttimaan huvipuiston tunnelmasta. 




Kolmevuotias esikoisemme on siinä iässä, että hän pääsi jo melko moneen laitteeseen. Vuosi sitten valikoimaa ei olisi ollut kovin kaksisesti, ja nytkin moneen sopivan näköiseen laitteeseen olisi vaadittu 100 cm pituutta, mitä meidän neidiltä ei vielä löydy. No, onneksi äidin tai isän kanssa tyttönen pääsi kyllä lähes kymmeneen laitteeseen ja yksinkin muistaakseni kahteen. Lapsi todella nautti meiningistä eikä pelännyt yhtään! Reipas tyttö. 









Delfinaarion näytöksestä piti koko perhe vauvaa myöten. En aikaisemmin kai ollut kuunnellut kaikkea niin tarkasti, koska olin nyt kuin ensi kertaa delfinaariossa, vaikka olen vieraillut siellä lukuisia kertoja ennenkin. Olin syvästi vaikuttunut kouluttajien taidoista, ja heidän työnsä kuulosti lähes ihmeelliseltä. Delfiinien temppuja oli hauskaa katsella.

Koiramäki lumosi meidät myös. Kohteena se on melko uusi, joten emme olleet käyneet siellä aikaisemmin. Tyttäremme ihasteli eläimiä ja minä kauniita taloja. Valloittava paikka! Onnistuimme olemaan paikalla oikeaan aikaan, joten saimme myös seurata pienen näytelmän Koiramäen lavalla.














Mukavan päivän jälkeen ajelimme kotiin. Lapset nukahtivat takapenkille, ja minäkin taisin torkkua paikallani. Päivän kruunasi vielä sauna ja pieni pulahdus järvessä.

6 kommenttia:

  1. Niin kaunis äiti ja super tyylikäs koko perhe! Huvipuistot ovat ehdottomasti kesän parasta antia:)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, haluttaisi melkein itseäkin lähteä Koiramäkeen :D Tuli muuten mieleen matkarataskuvasta, että oletkohan aikeissa myydä Donkeyt jossain vaiheessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä miettinyt niiden myyntiä, koska toistaiseksi ne ovat olleet käytössä. Jossain vaiheessa ne toki jäävät tarpeettomiksi... Ihan heti emme taida niistä luopua, mutta pidän kysymyksesi mielessä. ;)

      Poista
  3. Tuttuja paikkoja, ja monta kovin samankaltaista kuvauspaikkaa. :D Koiramäki oli kyllä kiva paikka!

    VastaaPoista