Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

lauantai 14. kesäkuuta 2014

Jalkojen taivas?

Minusta on tullut äärimmäisen mukavuudenhaluinen suhteessa kenkiin. En nykyisin tahdo millään jaksaa kävellä kopisevilla koroilla tai muuten puristavilla kengillä. Nuorempana pieni epämukavuus ei haitannut, jos kenkien ulkonäkö sattui muuten miellyttämään. Nyt tuntuu siltä, etten suostu astelemaan metriäkään ikävillä kengillä.

Kesäisin jalat ovat kovilla, kun sukkia pidetään harvoin. Muutama vuosi sitten löysin ensimmäiset avokasmalliset Crocsit, joihin ihastuin ikihyviksi. Yhä edelleen käytän niitä kotipihan kenkinä, mutta niiden ulkonäkö on jo sen verran kärsinyt, etten kovin kauas niillä viitsi lähteä. Olin jo useamman viikon miettinyt uusien Crocsien ostamista, mutta kaupoissa ei näkynyt mieleisiä. Tänään sitten satuin Jyväskylän Forumin Intersportiin kerrankin oikeaan aikaan: Crocsit olivat tarjouksessa! Hyllyssä oli vieläpä juuri avokasmallisia Crocseja! Jee! Tavalliset perinteisen malliset Crocsit eivät oikein ole minun juttuni, vaikka sellaiset omistankin ja pohjoisen mummolareissuilla pihakenkinä käytänkin. Nämä uudet Crocsit kuitenkin alkavat mielestäni olla jo todella hyvä kilpailija muille kaupunkikelpoisille kesäkengille. Merkki on nostanut profiiliaan muutenkin kovasti: Crocseja on saatavana jo juhlakäyttöönkin. Kukapa olisi muutama vuosi sitten uskonut, että näillä rannoille ja pihoille sopivilla kengillä voisi pian astella iltapuku päällä? Talvikenkiäkin Crocsilta on tullut jo, joten valikoima alkaa olla hyvin laaja ja monipuolinen.






Ostin siis tummansiniset Crocsit ja tykkään kovasti! Jalat kiittävät.  Ne ovat kuin taivaassa! Parin viikon päässä häämöttävää ulkomaanmatkaa silmälläpitäen tämä ostos tuli tasan oikeaan aikaan. Valkoinen reuna punaisella viivalla piristää tummien kenkien ilmettä. Käytän näitä todennäköisesti farkkushortsien ja mustien shortsien parina. Maksimekkoakin voisi kokeilla ja jopa pillifarkkuja. Nyt kuvasin kengät mustien legginssien kanssa. Crocsit muotoutuvat käyttäjänsä jalkaan sopiviksi, joten luulen näiden olevan pian kuin tehdyt jaloilleni. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti