Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

perjantai 13. kesäkuuta 2014

On ilo tavata sinut, kesä!

Hyvää alkanutta kesää!

Minä olen aloittanut suveni vieton niin vauhdikkaasti, että blogi ei ole päivittynyt pitkiin aikoihin. Asiaan on ehdottomasti tultava korjaus! Nyt kun suuret mutta lämpimät sadepisarat ropisevat ikkunaruutuihin, on aika vähän kertoa, millainen kesä meillä on tähän asti ollut.



Kesäkuun alussa suuntasin lasten kanssa pohjoiseen mummolaan. Mies lähti toiselle puolelle maapalloa, joten meillä oli aikaa lomailla molemmissa mummoloissa ja tavata sukulaisia ja ystäviä. Ihanaa laatuaikaa siskojen kanssa ja päivällisiä ystävien kanssa! Kesän ensimmäisiä grilliherkkujakin maistelimme.




Kunnostimme siskoni kanssa lapsuudenkotimme pihalla leikkimökin pikkuleikkijöitä varten. Ainakin viisitoista vuotta leikkimökki olikin saanut toimia lähinnä puutarhavajana. Maalasimme seinät ja etsimme varastoista tavaroita. Mitään uutta ei tarvinnut ostaa, ja silti leikkimökki saatiin ihanaksi paikaksi vietellä kesäpäiviä. 









Kesäkuun alun lämpimistä päivistä nautti aikuisten lisäksi pikkuväki. Lämpöä tahdon vielä paljon lisää! Onneksi kesä on vasta alussa ja Kreikan-matkakin häämöttää lähitulevaisuudessa.




2 kommenttia: