Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kylmää!

Hui kauhistus; tänään aamulla oli täällä Jyväskylässä vain pari astetta lämpöä ja satoi lunta! Siis ihan oikeesti... Ja minä kun lappilaisena luulin muuttaneeni etelään! Ulkoilimme sinnikkäästi puistossa kuitenkin useamman tunnin. Välillä satoi jotain rännäntapaista ja välillä vettä. Kävimme sisällä syömässä eväitä ja leikkimässä sisäleluilla, mutta lopuksi palasimme vielä ulos. Muitakin puistoilijoita oli säästä huolimatta todella paljon, ja I nautti, kun oli leikkikavereita yllin kyllin. Lasten riemua katsellessa äiditkin jaksoivat hyvin olla viimaisessa puistossa.

Pakko nyt kuitenkin laittaa vähän kesäisempiä kuvia, että tuntuisi edes vähän kesältä! Ostin viikko sitten ihanat keltaiset kesätennarit. Ne tuovat mieleeni lapsuuteni kesät, joiden aluksi aina ostettiin uudet kangaskengät. Loppukesän alennusmyynneistä saatettiin ostaa toisetkin. Niillä sitten yleensä talsittiin se kesä. Isompana mukaan tulivat erilaiset sandaalit ja ballerinat, ja kangaskengät jäivät unholaan. Muutaman viime kesän tennarimuoti on palauttanut perinteiset kangaskengät kauppoihin ja ihmisten jalkoihin. Kovin kestäviä ne eivät ehkä ole ja likaantuvatkin helposti. Ergonomisia ne eivät todellakaan ole, mutta jotain kiehtovaa tennareissa on! Jostain syystä minun piti saada juuri keltaiset - muita värejä en edes harkinnut.Viime viikonloppuna oli vähän lämpimämpää kuin nyt ja nappasin pari kuvaa kaupungilla käydessämme. I pisti kadulla tanssiksi katusoittajien soittaessa letkeää kesämusiikkia. Tikkari oikein kruunasi tunnelman. Tänään sateisessa puistossa ei tullut mieleenkään riisua hanskoja kuvaamista varten. (Kyllä, luit aivan oikein: minulla todella oli juhannusviikolla hanskat kädessä ja jopa lämpökerrasto ulkoilupuvun alla!)


4 kommenttia:

 1. Kyllä nyt ulkomaanmatka tekisi terää.. Oulussa myös maa valkoisena aamulla, ja täällä on aivan järjetön tuuli joka päivä ollut! Mihin tämä Suomen ilmasto oikein on menossa. Kuljen pyörällä töissä, niin on kieltämättä aika huvittavaa keskikesällä polkea lähes talvivarusteissa ja ilman ohutta pipoa tuonne ei pystyisi lähtemään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä kylmyys on ihan jäätävän kamalaa... Onneksi tänään oli ainakin täällä vähän lämpimämpää, mutta ulkoilupuku piti olla silti päällä! Sandaaleista ei voi edes haaveilla, ja kesätopit pysyvät vaatekaapissa. :)

   Poista
 2. Tuo teiän tyttö on kyllä niin ihana :D Aina niin muodikas ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kiitos! :) I on kyllä minustakin ihana. Itse vielä tehty, hih! ;)

   Poista