Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

torstai 9. lokakuuta 2014

Kaikki on vinksinvonksin tai ainakin heikunkeikun

Uudet Marimekon sukkahousut toivat mieleeni Peppi Pitkätossu -rallatuksen sanat. En todellakaan ole sukkahousuihmisiä, koska yleensä en pukeudu mekkoihin tai hameisiin. Hauskan raidalliset sukkikset kuitenkin saivat minut toisiin ajatuksiin: kyllähän sitä joskus voisi pukeutua naisellisesti hameisiin.


Ensimmäisen kerran sukkahousut pääsivät ylleni työpäivän ajaksi pari viikkoa sitten. Valitsin niiden pariksi yksinkertaisen mustan luottotunikan. Onlyn tunika on ollut minulla jo vuosia ja se alkaa pahasti osoittaa kulumisen merkkejä, vaikka kuinka olen yrittänyt pitää sitä vain tarkkaan valituissa tilaisuuksissa. Se on ehdottomasti yksi lempivaatteistani. Halusin korostaa sukkahousujen värikkyyttä, joten siksi pukeuduin mustaan yläosaan. 


Sukkahousut ostin Marimekon lasten puolelta. Koska olen lyhyt, minulle sopivat melkein aina lasten mallistojen isoimmat koot, kuten 150-160 cm. Jotain hyötyä tästä pituudesta siis on! Ostin vastaavat sukkikset myös aikuisten puolelta, mutta niiden värit ovat hieman erilaiset. Ne esittelen joskus myöhemmin.


3 kommenttia:

 1. Hihii, hauskat! Mie vierastan ite niin paljon aina kaikkia tämmösiä värikkäitä sukkahousuja :)
  Mutta tosi veikeäthän ne ovat ja tuo tunikakin on tosi ihana, voisin itekin kuvitella asuvani sellaisessa :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat sukkikset! Pitääpä lompsia marimekkoon. :)

  -Anna

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti näitä vielä löytyy! :) Eri väriä varmaan ainakin on aikuisillekin.

  VastaaPoista