Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Eero Aarnion Puppy

Meille on muuttanut uusia perheenjäseniä: kaksi koiraa. Ihan oikeista karvapalloista ei nyt ole kyse, vaan hyvin hiljaisista kavereista. Jotkut luulevat niitä lasten leluiksi, mutta meille nämä kaksi koiraa ovat äidin pitkäaikaisia design-haaveita.

Tyttäremme I sai yhtenä kolmevuotislahjana vanhemmiltani ja siskoni perheeltä Eero Aarnion Puppy-koiran. Olin salaa sitä meille toivonutkin, ja lastenhuoneen sijaan se sai muuttaa olohuoneeseemme. I istuu sen päällä mielellään ja jopa vähän yrittää ratsastaa sillä paikasta toiseen... 




Puppyn valmistaja on Magis ja suunnittelija Eero Aarnio. Meidän puppymme on kokoa medium, joten sen korkeus on 45 cm. Lisää tietoa Puppy-koirasta voi etsiä vaikkapa Finnish Design Shopin sivuilta, joilta lainasin pienen esittelytekstin:

Eero Aarnion tuoreimpien luomusten joukkoon kuuluva Puppy on Aarniota aidoimmillaan - viimeisteltyä, tarkoituksenmukaista mutta ei koskaan ryppyotsaista muotoilua. Puppy on veistos, lelu, pieni jakkara tai mitä tahansa mielikuvituksesi sallii. Puppy kuuluu Magiksen uuteen Me Too -sarjaan, joka sisältää huonekaluja ja muita tuotteita lapsille. Sopii myös ulkokäyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti