Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Viikon kerhovaatteet

Tämän viikon kerhoon I pukeutui Polarn O. Pyretin raitatunikaan ja H&M:n farkkuleggareihin. Mielestäni ihanan raikas ja keväinen asu! Väri tosin oli vähän arka, koska kerhossa maalasimme pääsiäismunia... Onneksi paita säästyi tahroilta! Vaatteet on toki tehty käytettäviksi, eikä lasten kanssa oikein voi sotkuilta välttyä, mutta yritän kuitenkin katsoa, että niin sanotusti paremmat vaatteet pysyisivät siisteinä. Kotivaatteilla ei niin ole väliä. En tietenkään kiellä lasta osallistumasta sotkuisiin juttuihin vaatteiden takia, mutta mielestäni maalaisjärki on sallittua tässäkin asiassa. Tieten tahtoen en halua vaatteita tärvellä.

E:lle puin Polarn O. Pyretin harmaan ja melko yksinkertaisen norsubodyn sekä Newbie by KappAhlin nallehousut. Housuissa on pepussa nallen kuva, joka näyttää vauvalla minusta melkoisen söpöltä.
4 kommenttia:

 1. Voi ei mitkä housut!! Ihan super söpöt :D

  VastaaPoista
 2. Suloiset vaatteet taas molemmilla!

  Ja ihan samaa mieltä vaatteista ja sotkusta: kaikki meidänkin vaatteet on ostettu käytettäväksi, mutta tottakai toivoisin mieluummin, että se maalitahra olisi (kivassa) henkkamaukan paidan hihassa kuin (kivassa ja suhteellisen hintavassa) popin tai pompin hihassa. Ei se itkun asia ole, mutta jos asiaan vain voi jotenkin itse vaikuttaa.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä! :) Ns. paremmissa vaatteissa ruokaillessakin olen hyvin pitkään suosinut ruokalapun käyttöä, ettei tulisi pysyviä tahroja, vaikka joskus ruokalappu tuntuu vähän hassulta kolmevuotiaalla. Tai hassulta se alkoi tuntua, kun yhä useammin näin noin kaksivuotiaita lapsia ilman lappua. Itse en ollut edes harkinnut vielä jättäväni sitä pois alle kolmevuotiaalta, vaikka lapsi syökin itse (tai juuri sen takia!). No, edelleen laitan sen I:lle, jos tarve vaatii.... Ehkäpä sitten kouluun hän saa jo mennä ilman, hih! ;)

   Poista