Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kuvia arjestani

Sain Facebookissa haasteen kertoa arjestani kuvina. Päivä ei vielä ole edennyt kovin pitkälle, mutta muutaman kuvan olen ehtinyt jo napsaista. Jaan pari otosta myös täällä.

Aamuni lähtee aina käyntiin smoothien, kahvin ja sanomalehden avulla. Jos jokin näistä kolmesta puuttuu, aamu on auttamattomasti pilalla!


Aamiaisen jälkeen lähdimme tapamme mukaan puistoon leikkimään. Sää oli ihanan aurinkoinen. I halusi ensin keinua "hämähäkkikeinussa".


Kun pääsimme kotiin, I oli selvästi väsynyt. Päiväunia hän ei ole kuitenkaan enää muutamaan kuukauteen nukkunut. Pari kertaa pienet unet rattaissa on saattanut ottaa, mutta muuten päivät ovat sujuneet nukkumattakin aivan hyvin. Päiväunet oli meillä pakko jättää pois, koska niille meno oli yhtä taistelua ja illat venyivät pitkiksi nukkumista vastaan kapinoivan lapsen kanssa. Tänään kuitenkin ehdotin päiväunia ja I tietysti kieltäytyi, vaikka hieroi samalla silmiään. Annoin asian olla. Puuhailin kotihommia ja havahduin yhtäkkiseen hiljaisuuteen. Syy selvisi: I oli kömpinyt Stokken Daybed-kehdon alle nukkumaan! Olenkin vähän ihmetellyt, miksi kehdossa on tuollainen tila alhaalla. Vauvan kori kun on siis tuossa päällä. E alkaa olla jo vähän iso kehtoon, ja olen ajatellut pakata sen varastoon. No, käyhän se näinkin... En ehkä raaski ihan heti herättää.


2 kommenttia:

  1. Ihana I! :D Kaikkea ne lapsukaiset keksii :D Mitäs muuten ruukaat laittaa smoothieesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan vähän vaihdellen kaikenlaista. Yleisimmät aineet ovat banaani, kiivi, avokado, rypäleet, mustikat, mansikat, puna- tai mustaherukat, gojimarjat ja monet eri siemenet. Lisäksi laitan vähän maustamatonta jogurttia ja pikkuisen vettä ja jos on jäänyt vaikkapa salaatinlehtiä, niin saatan humpsauttaa myös ne sekoittimeen. Tosi täyttävää tulee! Ei muuta aamupalaa tarvi. :) Aikaa tähän menee vähän, mutta niin menisi muunlaisenkin aamupalan tekemiseen.

      Poista