Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Ensimmäinen Pomp de Lux -ostos

Meille rantautui vasta uusi merkki, Pomp de Lux. Kävin siskoni kanssa ensimmäistä kertaa kyseisen merkin kotikutsuilla ja tilasin I:lle harmaat legginssit. Materiaali tuntuu oikein hyvältä. Lahkeissa olevat napit ovat kiva yksityiskohta muuten tavallisissa leggareissa.Pomp de Lux tuntuu olevan todella suosittu merkki, ja suosion ymmärrän kyllä hyvin. Vaatteet ovat aivan uskomattoman kauniita, ja niiden tyyli on minulle kovasti mieleen. Laadun luvataan olevan myös hyvä. Sen saan pian tietää, kun I rymyää leggareillaan. Kohdalleni ei ole aikaisemmin sattunut merkin kotikutsuja, joten siksi tutustun tähän merkkiin nyt vähän jälkijunassa! En osannut kutsuilla oikein tilata muuta, koska vaatteita oli aivan pyörryttävän paljon. Halusin myös testata laadun jollakin kovassa kulutuksessa olevalla vaatteella. Leggareita meillä tarvitaan aina, koska I:llä on paljon tunikoita. Eilen I puki uudet legginssit päälle Polarn O. Pyretin ruututunikan kanssa. 


Tänään menen Me&I-kutsuille... Saapas nähdä, mitä tarttuu mukaan!

10 kommenttia:

 1. I:llä on kyllä tosi kivoja ja kauniita vaatteita, kuten kaikilla teistä! :) Joka kerta ihastelen myös noita lettikampauksia, joista tulee mieleen lapsuus. Muistan jo silloin ihailleeni sinun kampaustaitojasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Elisa! :) Kylläpä tuli hyvä mieli kauniista sanoistasi! :) Joo, aika monta vuotta olen lettejä tehnyt. Oli tässä vuosien taukokin välissä, mutta muistin nuo letit taas, kun I:n tukka alkoi kasvaa. Kunhan tukka kasvaa lisää, niin voi tehdä vielä monimutkaisempia juttuja. Olisi tietysti myös helpompaa letittää, jos lapsi pysyisi edes hetken paikoillaan... Senkin vuoksi letit ovat aika yksinkertaisia vielä!

   Poista
 2. Meillä on todella tykätty Pompin vaatteista ja mielestäni hintakin on ok laatuun nähden. Toimituskulut kylläkin harmillisen suuret verkkokaupassa.. Eksyinkin juuri pitkästä aikaa selailemaan uutuuksia, ja aivan ihania kesävaatteita muuten löytyikin;) Lastenvaatteet ovat niin suuri heikkouteni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on minunkin heikkouteni! :) Nykyisin tuntuu, etten juuri itselle mitään ostakaan vaan aina lapsille.

   Poista
 3. Enpäs ole ennen kuullutkaan kyseistä merkkiä, mutta voi pahus, nyt sen tiedän ja pakkohan tuolta on tilaus tehdä;D rakastuin kyllä koko verkkokauppaan, kääk..

  VastaaPoista
 4. Kaverin tytöllä on nuo samat legginssit samassa värissä, on kehunut kovasti laatua. Itse tilasin keväällä Pompilta tytölle ekan kerran kesän söpöstelyvaatteet, mutta ajatus on ostella enemmän noita peruskäyttövaatteita syksyllä. Tosi kivan näköiset kyllä - ja siulla on hieno taito yhdistellä vaatteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta yhdistelmiä on aina kiva miettiä. :) Kiva kuulla, että joku muukin on tykännyt samoista leggareista. :)

   Poista
 5. Voi pahus, mulle pitäis varmaan laittaa porttikielto tuonne verkkokauppaan.. Olen jo useampaan kertaan tilannut muksuille vaatetta tuolta, ja tilaan myös jatkossa. Voin ehdottomasti suositella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pompin vaatteet on kyllä ihania! Verkkokauppaan en taida uskaltaa edes mennä... :)

   Poista