Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pääsiäisvieraita

Meillä oli ihana pääsiäinen! Siskoni perhe tuli meille kylään, ja nautimme kiireettömästä yhdessäolosta rakkaiden ihmisten kanssa. Pienet serkukset saivat leikkiä keskenään, ja aikuiset keskittyivät rentoutumaan ja vaihtamaan ajatuksia. Akut saivat latautua kunnolla! Söimme hyvin, saunoimme, nukuimme suhteellisen pitkään (niin pitkään kuin nyt vauvaperheissä voi), katsoimme elokuvia ja ulkoilimme paljon. Myös hyvä ystäväni ja hänen miehensä kyläilivät meillä.

Lauantaina kävimme ulkona syömässä ja kiertelimme kaupungilla. Olimme varmaan aika näky, kun vaunuja oli kahdet melkein samanlaiset. Kevään ensimmäiset jäätelötötteröt söimme myös. Varma kesänmerkki!






Illalla kävelimme siskoni ja lasten kanssa harjulla ja pyörähdimme myös leikkipuistossa. Vauvat matkasivat kantorepuissa, ja I jaksoi todella hienosti kävellä. Ilma oli lämmin ja aurinkoinen. Ihana ilta!





Siskoni jaksoi opettaa I:lle pyöräilyn saloja, ja tyttö oppikin polkemaan pyörällään. Tähän asti häntä on lähinnä työnnetty tangon avulla eteenpäin, mikä on vanhemmille vähän raskasta. Pikkupyöräilijä oli onnesta ymmyrkäisenä!




Maanantai-iltana täällä Jyväskylässä oli todella lämmintä. Kävimme oman perheen kesken päiväkävelyllä keskustassa. I leikki hetken puistossa jopa ilman takkia! Tunnelma on ollut tosi kesäinen muutenkin viime päivinä. Terassit ja jäätelökioskit ovat auenneet ja ihmiset lähteneet koloistaan liikenteeseen.





Siskoni version pääsiäisestä voi lukea hänen blogistaan. Se löytyy täältä.

6 kommenttia:

  1. Voi, olipas ihania kuvia. Ja ihanaa, kun olet täällä blogissa takaisin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, meni melkein huomaamatta viikko, etten ehtinyt kirjoitella mitään. :) Kyllä tässä kohta taas juttua pukkaa! :)

      Poista
  2. Oi miten ihanalta kuulostaa, ja näyttää ennen kaikkea! Tämä kesän tulo on kyllä jännä aika, kun selvästi huomaa, että ihmiset oikeasti lähtevät liikkeelle! Ei tarvitse lenkilläkään yksin olla, toisin kuin syksyisin ja talvisin.. ainakin täällä pohjois-suomessa:) hyvä juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täällä vähän etelämpänäkin ihmiset liikkuvat enemmän nyt, kun on lämmintä. Talvellakin porukkaa kyllä riittää, mutta nyt on jotenkin itselläkin enemmän aikaa katsella ympärilleen ja kiinnittää huomiota muihin, kun ei ole niin kiire sisätiloihin lämmittelemään. :)

      Poista
  3. Ihania kuvia! :) Kyllä teistä sukulaisuuden huomaa ;)
    Haluaisin itekin jo ottaa repun käyttöön, mutta haavat estävät, vauvan sylissä pitäminenkin on välissä inhottavaa, kun vauva potkii alaspäin. Mutta toivottavasti pian minunki haavat paranee, niin pääsen samalla lailla liikenteeseen, olen niin innoissaan omasta rintarepusta ja haaveilen kesälenkeistä sen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kesälenkit repun kanssa ovat ihania! :) Kyllä ehdit käyttää reppuasi vielä monet kerrat! :) Parhaimmillaan se onkin minusta sellaisen vauvan kanssa, joka jo osaa kannatella päätään, mutta ei ole vielä liian painava. Periaatteessa repulla voi kantaa melko isoakin lasta, mutta toki painoa alkaa sitten tulla paljon. Ehdit kuitenkin reppuilemaan oikein hyvin! Parantele vain itsesi ensin rauhassa. :)

      Poista