Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

maanantai 12. toukokuuta 2014

Leikkejä, leikkejä

Äitienpäivää vietimme pohjoisen mummoloissa. Ihana viikonloppu! Bloggailemaan en ehtinyt koko viikolla reissun takia. Pyrin korjaamaan asian tällä viikolla! Vietin nyt neljännen äitienpäiväni. Pääpaino oli tällä kertaa mummojen muistamisessa, mutta en minäkään juhlinnasta osattomaksi jäänyt. Sain myös seurata vierestä siskoni ensimmäistä äitienpäivää. 

Palasimme kotiin eilen illalla, ja tänään olenkin pessyt pyykkiä ja purkanut kasseja. Lapsiperheellä tavaraa on aina paljon, vaikka reissu ei kovin iso olisikaan. Kesän ulkomaanmatka vähän jo hirvittää etukäteen...

Samalla kun minä olen puuhastellut kotitöiden parissa, tyttäreni on leikkinyt omia leikkejään. Kolmevuotiaan mielikuvitus on jo melkoinen! Nuket olivat vähän aikaa sitten automatkalla, ja nyt on siirrytty barbeihin. Välissä I on toki auttanut äitiä kotihommissa.

Minun täytyy tunnustaa, että olen armottoman huono leikkijä. En millään jaksaisi keskittyä oleilemaan kovin kauan kerrallaan tyttäreni huoneen lattialla. Yleensä meillä onkin niin, että isä leikkii lasten kanssa ja äidin kanssa taas tehdään jotakin "oikeaa" työtä, kuten viedään pyykkejä kaappiin tai pyyhitään pölyjä. Miten teillä muilla toimitaan? Leikittekö koko perheen voimin? Minulle miehen ja lasten leikkihetket ovat usein kaivattua omaa aikaa. Silloin lueskelen lehtiä sohvalla tai katson tv-ohjelmia rauhassa.2 kommenttia:

 1. Mä en myöskään pysty leikkimään kuin lyhyitä hetkiä silloin tällöin. Puistoon on myös aina saatava lapsille kavereita, ettei äidin tarvitse ryhtyä ninjaksi. ;) Mies kyllä leikkii sitten munkin edestä. :)
  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minustakin puistoreissut ilman leikkikavereita ovat aika puuduttavia... Talvella oli ihan hyvä vähän juosta ja hyppiä, ettei tule kylmä, mutta muuten sitä ei kovin kauan jaksa. Onneksi puistossa yleensä on aina kavereita!

   Poista