Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

tiistai 13. toukokuuta 2014

Päivän asu

E on ollut hieman sairaana: pientä lämpöä on ollut monena päivänä ja nyt parina yönä poika on rohissut ja yskinyt kovasti. Aamulla kävimme lääkärissäkin, mutta mitään ei löytynyt. Pientä punoitusta korvassa, mikä johtuu viruksesta. Seuraillaan tilannetta. Tunsin itseni vähän hölmöksi, kun kiikutin lapsen kaiken varalta lääkäriin asti, mutta yöllä tuntui, että lapsi hengittää todella vaikeasti ja rohisee kamalasti. Näin pienen kanssa en uskalla jäädä arpomaan, mutta en nyt kuitenkaan mitenkään hysteerisen paljon lapsia lääkärissä käytä.


E pukeutui uuteen isin ostamaan Gantin bodyyn ja Polarn O. Pyretin housuihin. Meillä vaatehankinnat ovat pääasiassa minun vastuullani (koska minulla on enemmän aikaa), mutta silloin tällöin mieskin haluaa valita jotain lapsille ilman minun mielipidettäni. 

Minusta mies lastenvaatekaupassa on aina jotenkin sykähdyttävä näky. Perheitä liikkeissä näkee paljon, mutta harvemmin isät ovat yksin ostoksilla. Voi apua, haluammeko me äidit täyden päätäntävallan tässä asiassa vai eivätkö isät ole kiinnostuneet aiheesta? Meillä mies on tarkka omastakin pukeutumisestaan ja siksi hyvin kiinnostunut myös jälkikasvunsa vaatteista. Kieltämättä aika monet hänen yksin ostamistaan vaatteista ovat olleet tosi kivoja! Mielihyvin voisin luovuttaa paikkani lastenvaatevastaavana välillä kokonaan hänelle, mutta käytännön syistä ostokset ovat minun kontollani enemmän. Kalliimpiin juttuihin toki kysyn myös toisen vanhemman mielipidettä. Toisaalta vaatteet ovat minulle myös harrastus, joten hankin niitä lapsille enemmän kuin mielelläni.  Jokainen uusi kausi ja uusi koko saa minut etsimään tuotteita lapsille aivan vimmatusti.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti