Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

HIFK ja SaiPa Nordiksella - En stad, ett lag, alltid kamrat


V Stadissa

Matkustin siis IFK:n perässä Helsinkiin eilen lauantaina. Pääkaupunkiseutua, kuten Jyväskylääkin, oli kohdannut yön aikana pienoinen lumimyrsky ja näytti siltä, että Helsingin kaupungin tekninen toimisto oli marssittanut kaduille noin pataljoonan verran lumilapiosotilaita jalankulkijoita pelastamaan. Itsehän Lapin miehenä etenin niukassa hangessa kuin aura-auto, mutta selvästi oli havaittavissa, että tämä lumen yhtäkkinen paljous oli yllättänyt muutamat paikalliset lähes kirjaimellisesti housut kintuissa.

Itse toiminta eteni suosikkivaatemerkkini Makian valikoimaa seuloessa sekä IFK:n kannattajia suosivassa pubissa istuessa. Tunnelma oli hilpeää, kielenkannat höltyivät ja itse kielikin vaihtui välillä suomesta ruotsiksi. Atmosfääri jäähallilla ja pelin aikana oli myös kohdillaan. Lappeenrantalaisia oli tullut useampi bussilastillinen paikan päälle ja useaan otteeseen pelin edetessä saatiin aikaan korviavihlova kilpalaulanta punaisten ja keltaisten katsomonosien välille. Lopputulos oli kuitenkin perjantaiseen tapaan tappio IFK:lle. Joku voisi sanoa, että peli kääntyi tuomarin jäähytörttöilyn takia SaiPan Giliatin ajellessa päin IFK:n maalivahti Hussoa, mutta mielestäni petolauma oli yksinkertaisen hampaaton riippumatta tuosta yhdestä tuomarivirheestä.

Paluumatkalla bussissa sattui vielä eräs hauska tapaus, kun kyytiin istahti pariskunta, jossa vaimo karjui sydämensä kyllyydestä miehelle erästä kokemaansa epäoikeudenmukaisuutta. Hän ei nimittäin ollut saanut miestään tanssilattialle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti