Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

perjantai 14. helmikuuta 2014

Kiitos ystävyydestänne, ystävät!


Oi, ihanaa, taas on se aika vuodesta, kun juhlitaan ystävyyttä. Joka päivä tulisi mielestäni olla kiitollinen ystävistä ja olenkin kyllä, mutta tämä helmikuinen merkkipäivä saa meidät kaikki erityisesti muistamaan ystävät.

Minusta tässä päivässä lahjoja tärkeämpää on ajatukset. Minua tänään on lämmittänyt monta mukavaa puhelua tärkeiltä ystäviltä, muutama kortti ja tekstiviesti ja monet kauniit sanat. Varsinaisia lahjoja en ole enää aikuisvuosina vaihtanut ystävieni kanssa, mutta minua se ei häiritse ollenkaan. Nyt aikuisena arvostan eniten lojaaliutta, kuuntelemisen taitoa, aitoa läsnäoloa ja oikeaa sielunsisaruutta.

Minulla on melko monta todella hyvää ystävää, enkä osaa oikein sanoiksi pukea, kuinka ihanaa se on. Ystäviä on tullut uusia aina vuosien varrella ja joidenkin kanssa olemme tunteneet hyvin kauan. Aivan ensimmäisen lapsuudenkaverini sain noin 5-vuotiaana eli 25 vuotta sitten ja olemme läheisiä ystäviä yhä. Tällä ensimmäisellä kaverilla tarkoitan siis sellaista ystävää, johon tutustuin aivan itse ilman vanhempien aloitetta. Varmaan jo nuorempana olin kyllä leikkinyt tuttavaperheiden lasten kanssa, mutta tämän ystävän bongasin itsenäisesti ja niin, että muistan tutustumisemme vieläkin.

Lukioaikana sitten tutustuin erääseen ystävään, joka toivottavasti ikuisesti on sielunsiskoni, uskottuni ja muutenkin the one. <3 Hän oli kaasoni mennessäni naimisiin ja nykyisin hän on esikoiseni kummitäti. Nyt aivan viime vuosinakin olen saanut monta upeaa ystävää ja kaikista olen niin iloinen, että tekisi mieli pomppia! Jokaiselle ystävälle on oma paikkansa sydämessäni ja jokaisen kanssa meillä on aivan omat juttumme. Lasken ystävikseni myös kolme siskoani, koska heidän kanssaan jaan lähes kaiken. Olemme niin läheisiä, ettei oikeastaan kulu päivääkään ilman että olen yhteydessä ainakin jonkun siskoistani kanssa.

Huomenna saan viikonloppuvieraaksi yhden pitkäaikaisimmista ystävistäni ja hänen poikansa, joka on kummipoikani. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Juhlistin tänään ystävänpäivää kahvilassa. Seura oli vähän uneliasta, mutta sitäkin ihanampaa! Lisää seuraa oli mukana menossa langan päässä. Kiitos rakkaat, jotka piristitte päivääni puhelimitse. Oli kiva jutella! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti