Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Sunnuntaita ja avokadopastaa

Äitini hankki meille hiljattain Tupperwaren piirrustuslevyt, joita meillä oli kotona jo lapsuudessani. Muutamissa lastenkerhoissa I oli niillä jo piirrellyt, joten siksi huomasin mainita niistä äidilleni ja alta aikayksikön vanhana Tupperware-fanina äiti sai hankittua uudet, koska vanhoja ei löytynyt enää mistään. Tänään avasin levyt käyttöön ja vähän askartelimme ja piirsimme I:n kanssa. Isi katsoi olympialaisia ja veli nukkui päiväunia, joten oli ihana hetki kahdestaan esikoisen kanssa. Silloin tällöin on tärkeää antaa aikaa kummallekin lapselle erikseen.





Prinsessa piirtämässä! Päällä isovanhempien joululahjaksi ostama mekko, joka täytyy tietenkin laittaa päivävaatteiden päälle lähes joka päivä jossain vaiheessa...

Päiväruokana meillä oli tänään melkein koko perheen voimin valmistettu ateria. Pitihän se meidänkin kokeilla, millaista on paljon kehuttu avokadopasta. Siitä tuli todella herkullista! Valkosipulia olisimme voineet laittaa ehkä hieman ohjetta vähemmän, mutta hyvää tuli näinkin. I:n syönti ehkä hieman kangersi, mutta söipä kuitenkin. Aina silloin tällöin pyrin totuttamaan lasta erilaisiin makuihin, ja todella hienosti ja ennakkoluulottomasti I syökin erilaisia ruokia. 

Pieni apukokki (paita ja housut Me&I)

I:n annos


Sunnuntaikahvi

Parin viikon takaisten vieraiden tuomat kukat ovat vieläkin voimissaan

Seuraavaksi I ja isi lähtevät ulos leikkimään ja minä nautin omasta ajasta, ainakin jos vauva vielä jaksaa nukkua. Ajattelin katsoa pari jaksoa Solsidania, joka on yksi lempisarjoistani. Sen huumori on aivan loistavaa! Kyytipojaksi tarvitaan tietenkin vähän irtokarkkeja, jotka oikeastaan ostin eiliseksi, mutta en syönytkään illalla. 


Ensimmäinen olympiamitalikin tulla pätkähti jo, yes! Hyvä, Enni Rukajärvi!

Hyvää sunnuntaita! 

4 kommenttia:

  1. Vitsi meänki pitäs vielä kokkeilla tuo avokadopasta :)!
    Tulipa ihana flashback menneisyyteen noista piirrustuslevyistä! Pittää iteki ottaa heti puhelu "mummolaan" äitille, että onko meillä nuo ihanuudet tallessa vuosien takaa. Meillä oli lisäksi vielä semmoset, millä pysty piirtämään ihmisen ja hevosen sellaisilla jännillä kohdistuspisteillä ja niissä oli sitten lopuksi ihan oikeat mittasuhteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, toivottavasti löytyy! :) Kyllä meilläkin ne varmaan jossain olisi ollut, mutta ajateltiin, että ne voivat olla mummolassa, jos joskus tulevat vastaan.

      Poista
  2. Meidänkin on pitänyt monta kertaa aloittaa tuon Solsidanin katsominen. Se on kuulema huippu :)
    Ehkä vielä joskus löytyy aikaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! :) Jaksot ovat tosi lyhyitä, alle puoli tuntia, joten ei vie kamalasti aikaa. :) Ja se on ihan huippu!

      Poista