Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

lauantai 1. helmikuuta 2014

Värikkäitä vaatteita ja lauantaita

Tänä aamuna halusin pukea lapsille lauantain kunniaksi iloisen väriset vaatteet. Tytölle se onnistuu helposti, mutta pojan vaatteita joutuu vähän miettimään. Suurin osa kauppojen tarjonnasta pojille on harmaata, sinistä, mustaa ja tummanvihreää, ja minusta se  on jokseenkin tylsää. Tummansinisestä, harmaasta ja mustasta tykkään kyllä, mutta pelkästään keskisiniset tai vihreät vaatteet tuntuvat vähän puuduttavilta ja jotenkin liian ilmeisiltä valinnoilta. Voimakkaat värit miellyttävät silmääni pastellivärejä enemmän. Ihan pienille vauvoille useimmiten tarjolla on vain juuri näitä vaaleita pastellisävyjä, mutta poikamme nykyisessä koossa alkaa olla jo vaihtelua.

Nyt kun meidän poikamme on jo hivenen isompi, voi hänet huoletta pukea jo punaiseenkin paitaan eikä kukaan luule tytöksi. Niin kauan kuin poika ei sano vastaan, puen hänet kyllä värikkäästi! Onneksi monet merkit valmistavat pojillekin värikkäitä vaatteita nykyisin. Suosikkejani molemmille lapsille ovatkin Polarn O. Pyret, Me&I ja Marimekko. Myös Metsola, Småfolk, Nosh Organics, Maxomorra ja Molo Kids ovat kivoja. 

I:n haalari Polarn O. Pyret, E:n body Tutta, housut Polarn O. Pyret



Aamutoimien jälkeen I halusi papan kanssa pihalle lumitöihin. Kummitäti H pyörähti leikeissä myös ennen kuin suuntasimme kauppoihin siskosten kesken.





Lasten päiväunien ajan rentouduin lukemalla uusia lehtiä ja syömällä lauantaikarkkeja, jee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti