Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

perjantai 7. helmikuuta 2014

Name It -torkkupeitto ja kaupungin tunnelmaa

Vietin tänään laatuaikaa poikani kanssa ostoksilla kierrellen. Isosisko oli kerhossa, joten meillä oli E:n kanssa aikaa tutustua tuotteisiin ja nauttia kaupungin tunnelmasta.

Ensin kävimme Polarn O. Pyretin liikkeessä, josta mukaan tarttui kaikenlaista pientä. Niistä postailen vähän tuonnempana erikseen. Sitten menimme Name It:n liikkeeseen. Sieltä ostin ihanan lasten torkkupeiton! Ajattelin sen sopivan hyvin sisustukseemme, eikä hintakaan ollut paha, alle kaksikymppiä. Materiaali on miellyttävää trikoota. Olen aivan hurahtanut näihin peittoihin: tuntuu, että niitä tarvitsee nyt joka käänteessä. Esikoisen aikana en oikein osannut hyödyntää niitä. Meillä on käytössä myös Polarn O. Pyretin, Me&I:n ja Paul Frankin peitot. Kaikille on oma tarkoituksensa. Tämä uusin oli ihan heräteostos, jota ilman olisimme kyllä selvinneet, mutta kun se oli niin sievä... Voi ei, isosiskon kerhoilu tulee kalliiksi...


Asettelin ja mallailin peittoa sohvan reunalle ja lattialle. Ehkäpä se toimii parhaiten pojan köllöttelypeiton päällä suojapeittona. Se on ainakin helpompi pestä kuin koko köllöttelypeitto, jolla usein pötköttelee vauvan lisäksi isosisko (ja joskus vanhemmatkin).







Ostosten jälkeen menimme pojan kanssa kahvilaan. Äiti joi trooppiset hedelmät -smoothieta, ja vauva katseli vaunuistaan. Luin samalla vähän myös dekkaria ja ihan vain katselin ihmisiä ja nautin tunnelmasta. Otin E:n katselemaan myös ympärilleen. Poika tuntui pitävän siitä kovasti. Haettuamme isosiskon kerhosta tulimme kotiin siivoilemaan. Nyt koti on puhdas ja viikonloppu voi alkaa. Mieskin tulee kohta töistä, eikä huomenna tarvitse herätä aikaisin. Yes, perjantai on niin pop!




E:n body Tutta, villahousut tätini kutomat <3

4 kommenttia:

  1. Ihana peitto ja ihana body! Myös Nosh Organicsilta löytyy samantapaisia ihania trikoopeittoja :) Itsellä kulkee yksi hoitolaukussa mukana :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Voi, Noshin peittoihin en olekaan vielä tutustunut. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana torkkupeitto! Mullakin on nyt joku raitavillitys käynnissä (taitaa olla muoti-ilmiö tarttunut)! :D Haaveilen niistä Marimekon mustavalkoisista raitalakanoista, mutta niitä odotellessa tilasin H&M:ltä aika kivannäköiset mustavalkoiset pallokuosiset lakanat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, samat lakanat on minullakin haaveissa. Ole jopa käynyt niitä silittelemässä liikkeessä, mutta vielä eivät ole lähteneet mukaan. Materiaali vähän arveluttaa, mutta toisaalta trikoo voisi olla aivan ihana. Kiitos vinkistä, pitääpä vilkaista ne H&M:n lakanat. :)

      Poista