Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Hoplopissa

Tänään vietimme ihanaa perhepäivää Hoplopissa. Mieheni on isyyslomalla, joten kerrankin on aikaa nauttia kunnolla ajasta perheen kesken! Jee!



Pikkuneiti I nautti leikkimisestä Hoplopissa todella paljon. Ensimmäisen kerran kävimme siellä vuosi sitten, ja kehitystä on tapahtunut vuodessa uskomattomasti! Vuosi sitten I lähinnä leikki aivan pienille tarkoitetulla alueella. Viime syksynä hän uskaltautui jo muutamaan muuhunkin paikkaan. Nyt hän mennä vilisti jo joka puolella huimaa vauhtia. Äiti ja isä eivät meinanneet pysyä perässä. Aikuiselle kiipeily ja konttaaminen putkissa on kyllä aikamoista voimistelua.





Minäkin pääsin ajamaan!


E ihasteli paikkaa lähinnä äidin ja isän sylistä tai rattaista. Välillä kävimme lastenhoitohuoneessa vaipanvaihdossa ja syömässä. 





Piipahdin myös viereisellä kirpparilla E:n kanssa sillä aikaa, kun I ja V olivat leikkimässä. Oikein mainiota, että Hoplopin vieressä on liikkeitä, joissa voi asioida samalla, kun odottelee leikkijöitä. Kotiin I ei olisi halunnut lähteä millään, koska oli kuulemma niin mukavaa. Mahtava päivä.



2 kommenttia:

  1. Heippa! Tosi ihana blogi sulla, jotenki sellanen kotoinen ja aito :) Tuli mieleen noista sun tekemistä pipoista, että myytkö niitä? Ne on niin hienoja, että kannattais ainakin tällä nimittäin yks ostaja ehdokas ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi KIITOS! :) Ihana kommentti! Tervetuloa lukijaksi! Vielä ei ole pipoja ehtinyt tulla ylimääräisiä, mutta jos tässä vain ehdin ja jaksan, niin aivan hyvin voisin kutoa muutaman myös myytäväksi. Kannattaa olla kuulolla! ;) Minulle voi myös lähettää sähköpostia osoitteeseen liisaliini@netti.fi

      Poista