Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hyvää naistenpäivää!

Tämä nainen se juhlisti naistenpäivää hankkimalla keittiöönsä keväisen maton. Kaikki raitajutut kiinnostavat minua nyt kovasti, enkä eilen Iskussa voinut vastustaa kiusausta, kun näin tämän punavalkoisen maton alessa. Naistenpäivän kunniaksi V osti minulle vielä punaisia ja valkoisia tulppaaneja. 


Varaslähtönä naistenpäivään sain rentoutua eilen illalla oikein kunnolla. Kävimme ystäväni kanssa pitkällä lenkillä ja juttelimme lähes kaikesta maan ja taivaan välillä. Joskus on niin paikallaan tuulettaa päätä ja kroppaa! Teki kyllä hyvää. Kotona kävin kuumassa suihkussa ja asettauduin yöpuvussa sohvalle katsomaan torstain Maajussille morsian -jaksoa ja Voice of Finlandia. V oli I:n kanssa jääkiekkomatsissa, joten vietin samalla kahdestaan laatuaikaa poikani E:n kanssa. E nautti äidin sylistä ja hymyili ja kikatteli lähes koko ajan. Kahdeksan maissa E meni nukkumaan ja minä jatkoin lehtien lukemista, herkuttelua ja tv:n katselua. Kun V ja I yhdeksältä kotiutuivat, olin jo innolla odottamassa tytärtäni iltatoimiin. Nopeasti saimme ne suoritettua ja päätin kerrankin nukuttaa I:n, koska tyttö kovasti halusi, että äiti tulisi vähäksi aikaa viereen. Silittelin vaaleita kiharoita, kerroin itse keksimääni satua ja laulelin iltalauluja. Pian neidin silmät lupsahtivat kiinni ja tuhina alkoi. Hiivin hiljaa I:n huoneesta olohuoneeseen katsomaan vielä Emma-gaalaa ennen kuin menin itsekin nukkumaan. Yes, mikä perjantai!

Tänään kaunis auringonpaiste on valaissut Jyväskylän. Mikä ihana valo meitä kohtasikaan, kun avasimme ulko-oven kaupungilta palatessamme. Oli pakko kaivaa puhelin heti taskusta ja ikuistaa taianomainen hetki. Tervetuloa kevät, valmiina ollaan!

HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ KAIKILLE UPEILLE NAISILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti