Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Sunnuntaikävelyllä

Eilen kävimme keskustassa ilman minkäänlaisia vaunuja tai rattaita. Aika extremeä näin kahden lapsen kanssa!

I pyöräili vuosi sitten ostetulla pyörällään. Suurin osa matkaa tosin sujui siten, että isi työnsi pyörää tangosta ja I vain istui kyydissä. Ei kovin aktivoivaa, mutta minkäs teet? Kertokaa jotkut viisammat, miten lapsen saa polkemaan pyörällä ihan itse? Nyt I vain lähinnä polkaisee polkimen kerran alas. Ajattelin jo, pitäisikö ostaa vielä sellainen potkupyörä kaveriksi. Löytyykö kenelläkään kokemusta siitä?

Pyöräilylle I pukeutui Cupcaken (nykyinen Racoon) sydänhaalariin, joka oli melkein jo liian keväinen. Onneksi alla oli lämpimästi vaatteita.

Haalari Cupcake, pipo Pikku-Mirkku, huivi H&M, kengät Warp


E matkasi kantoliinassa. Menomatkan ajan hän nukkui täysin tyytyväisenä ja paluumatkalla katseli innoissaan maisemia. Taidanpa kohta kokeilla, osaisinko käyttää myös Manduca-reppua E:n kanssa. Trikooliina alkaa nimittäin olla vähän vaatimaton E:n painoiselle lapselle. Vielä jonkin aikaa se menee kyllä, mutta onneksi meillä on Manduca myös. Tähän asti vain mieheni on käyttänyt sitä I:n kanssa, koska olen luullut olevani liian lyhyt sitä käyttämään. Joskus I:n ollessa vauva kokeilin sitä, eikä se (muka) ollut sopiva minulle. Nyt aion kuitenkin yrittää uudelleen. Minua myös houkuttaisi ostaa kudottu kantoliina, jolla voisi kantaa isompaakin lasta. Olen aivan koukussa tähän kantamiseen! Se on IHANAA! Sekä lapsi että äiti nauttivat läheisyydestä ja liikkuminen tuntuu rattaisiin verrattuna tosi ketterältä!

Takki Haglöfs, farkut Dr. Denim, lenkkarit Adidas, kantoliina Hug a Bub, aurinkolasit GUESS,  E:n haalari Cupcake, tossut Villervalla



Ainoa huono puoli kantamisessa on se, että tavarat pitää kantaa erikseen, kun ei ole rattaiden tavarakoria käytössä. E:n vauva-aikana meillä on hoitolaukkuna toiminut Fjällrävenin Kånken-reppu, joka on yleensä ollut rattaiden alaosassa. Kun I oli vauva, käytin pelkästään Emmaljungan valkoista nahkaista hoitolaukkua. Nyt se on jäänyt käyttämättä, koska se on loppujen lopuksi melko tilaton eikä sovi yhteen sisarusrattaidemme kanssa. Emmaljunga-vaunuilla käymme nykyisin vain lähipuistossa ja joskus lenkeillä, jos mukana on vain vauva. Kånken-reppu on ollut mainio hoitolaukku. Kantoliinan kanssa se kulkee kätevästi selässä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti