Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

torstai 27. maaliskuuta 2014

Kantoliinalla kirjastoon

Kokeilin vähän aikaa sitten, pystyisinkö käymään lasten kanssa kirjastossa kokonaan ilman rattaita tai vaunuja. Kirjastoon on matkaa meiltä ehkä noin kilometri. I jaksoi yllättävän hyvin kävellä koko matkan. Menimme hyvin rauhallisesti ja pysähdyimme vähän kuvaamaan välillä.

Takki Benetton, pipo Polarn O. Pyret, farkut KappAhl, kumpparit Tretorn


E matkasi kantoliinassa. Tällä kertaa käytössä oli trikoinen Hug a Bub -liina, joka on ollut suosikkini jo I:n ollessa vauva. E alkaa olla aika painava tähän liinaan, mutta vielä en ole rohjennut hankkia uuttakaan. Meillä on myös rengasliina pikakäyttöä varten ja Manduca-kantoreppu. Itse en ole reppuun vielä oikein ihastunut, mutta mieheni on kantanut sillä I:tä hyvin paljon. Ehkäpä minäkin nyt E:n kanssa opettelen sen käyttöä. Mieleni tekisi kovasti hankkia vielä kudottu liina, mutta katsotaan nyt...

Valitettavasti en saanut ulkona otettua kuvaa liinasta!

Sisävaatteiden ja liinan päälle laitoin vielä takkini sekä lämpösuojan.
Kirjastossa I halusi lukea ja katsella kirjoja vaikka kuinka kauan. Toivottavasti saan istutettua myös tyttäreeni rakkauden lukemiseen! Itse tunnustaudun pahemman sortin lukutoukaksi.


Reissu sujui hienosti! Paluumatka tosin mentiin autokyydillä, kun V tuli meitä hakemaan. En ollut ihan varma, jaksaisiko I kävellä takaisin kotiin ja iltatoimiin alkoi olla jo vähän kiire. Ehdottomasti jatkamme näitä kantoliinakävelyitä. Liinailu on ihanaa, kun vauva on niin lähellä ja nauttii äidin lämmöstä. Esikoinenkin tykkää, kun saa kerrankin itse kävellä. Seuraavan kerran voisimme kyllä ottaa hänelle pyörän mukaan ja kokeilla, miten sellainen järjestely toimii.

2 kommenttia:

  1. Heippa =))) Mukavanoloinen blogi!! Liityn lukijaksi heti kun tuo bloggerin error menee pois arrghh =DDD mutta tervetuloa meitäkin seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos! Lämpimästi tervetuloa lukijaksi! :) Ihanaa saada uusia seuraajia! :) Ja ehdottomasti tulen vastavierailulle!

      Poista