Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

lauantai 29. maaliskuuta 2014

Muuttuneita tyylejä: Liisa vuonna 2012

Takavuosien aivan tummiin hiuksiin ei ole ollut paluuta ja aivan varkain olen ajautunut luonnollisiin sävyihin. Aikanaan suorastaan rakastin tummanruskeaa väriäni ja olin varma, ettei mikään muu sovi minulle. Nyt lähes musta tukka tuntuisi tosi rajulta! 

Vuosi 2012 alkoi osaltani todella vaalealla tyylillä.Tyttäreni 1-vuotissynttäreillä sonnustauduttiin Hello Kitty -hattuihin.


Kesäksi kuitenkin laitatin tummia raitoja, koska vaalea tukka alkoi tuntua liian vaalealta. 


Pidin otsatukkaa välillä myös taaksepäin. 


Ulkomaanmatkalla heinäkuussa 2012 halusin jälleen pukeutua värikkäästi. Tällä kertaa olimme Bulgarian Sunny Beachilla. Siellä olemme muuten vierailleet jo seitsemän kertaa!Syksyllä palasin töihin äitiysloman jälkeen ja pidennykset saivat lähteä. Ihme ja kumma, otsatukkaan en vielä ollut kyllästynyt, vaikka yleensä se on ollut minulla vain pari kuukautta kerrallaan.2 kommenttia:

 1. Tää on huippu idis! Pitäs iteki tehä oikein yhen postauksen alle kaikki mahollisia vanhoja tyylejä! Jotku on kyllä omalla kohalla enemmän NOT ko HOT, mutta näitä on tosi kiva aina katella! :) Tuo vimppa kuva on mun mielestä tosi ihana! Siis mun lemppari, vaikka kaikki on hienoja tietenki :) Mun mielestä sulle soppii kyllä tuo tosi vaaleaki, eikö se oo teillä kaikilla siskoilla aika lähellä luonnollista, vai oonko ihan väärässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei mullakaan todellakaan kaikki tyylit ole olleet kovin onnistuneita... Mutta se on elämää: jos ei kokeile koskaan mitään, ei voi löytää uutta. :) Näitä muuttumispostauksia on ollut hauska tehdä, suosittelen!

   Oma värini on aika lailla tavallinen maantienruskea. Tuo viimeinen kuva on aika lähellä omaa hiustenväriäni. Kovin vaaleita emme oikeasti ole kukaan. :) Toiseksi nuorin siskoni on varmaan vaalein, mutta ei hänelläkään aivan valkoinen tukka luonnostaan ole. :)

   Poista