Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Lasten MAKIA Raglan Parka

Hankimme tyttärellemme I:lle MAKIAN Raglan Parkan. Olin ihallut lasten takkia jo pitkään ja pitänyt omasta parkastani kovasti, joten halusin samanlaisen myös lapselleni. Aluksi tuntui kyllä vähän hassulta, että vauvaa lukuun ottamatta koko perheellä on samanlaiset takit, mutta onneksi ei sentään samaa väriä. Parkatakkeja on muutenkin nykyisin niin monella merkillä, että perheenjäsenille voi sattua samantyyppiset takit, vaikka kuinka välttelisi.

I:n takki on harmaata villakangasta. Vuori on keskiosasta valkoista karvaa ja hihoista tikkikangasta. Hupun sisäosan karva on ruskeaa. Koko on I:lle vielä vähän reilu, mutta halusin arvokkaan vaatteen mahtuvan vielä ensi talvenakin. Takki on unisex-mallia, joten se käy aikanaan myös pojalleni E:lle. 

Takki MAKIA, kengät UGG, farkkulegginssit KappAhl, lapaset, sukat ja pipo itse kudottuja
Takki sopii värinsä puolesta melkein minkä tahansa housujen kanssa, joten yhdistely on helppoa. Talvilomareissulla mummolassa kävimme kauppakeskuksessa, jossa esiintyi nuori laulajalupaus, Kidsingin voittaja Jenni Jaakkola. I halusi välttämättä saada nimmarin! I:n sisävaatteina ostosreissulla olivat Polarn O. Pyretin trikoopaita ja H&M:n ratsastushousulegginssit. Kengät kuvissa ovat kotimaiset nahkaiset Tepsut, jotka tällä kertaa olivat ehkä hieman liian lämpimät sateiseen säähän. Tuntuu kuitenkin vähän oudolta kaivella kumikenkiäkään keskellä talvea... 2 kommenttia:

  1. Mistä oot tän takin löytänyt?? Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime talvena ostin takin MAKIAN nettikaupasta. En tiedä, onko vielä valikoimissa. Ihana se kyllä on! :)

      Poista