Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Varustautumista välikauteen

Täällä Keski-Suomessa ainakin näyttää siltä, että talvi on ohi. Olisin todella halunnut sen vielä jatkuvan. Olen yrittänyt kieltää tosiasian, että lumi on päivä päivältä vähentynyt ja tänä aamuna sitä ei ollut enää juuri nimeksikään. Vasta kerkesimme hankkia I:lle sukset ja luistimet! Pulkkamäessäkään emme ehtineet tarpeeksi käydä. Voi kurjuus! Lämpöasteet ovat kai tulleet jäädäkseen, ja vesi lirisee iloisesti räystäskouruissa ja rapakoissa. Toisaalta on mukavaa, että tulee kevät ja kesä. Tämä kirottu välikausi vain pitäisi ensin kestää. Tänään aloitin taistelun. Tällä kertaa minä en suostu siihen, että loska, räntä ja huono sää sulkevat meidät sisälle! 

Suuntasimme koko perheellä kaupungille kuravaatteita ostamaan. Lähipuisto näyttää nimittäin siltä, ettei sinne ole enää asiaa ilman kunnon releitä. Vaikka nykyiset välikausivaatteet ja toppapuvutkin ovat vedenpitäviä, en todellakaan jaksa pestä niitä joka toinen päivä. Eilisen ulkoilun jäljiltä I: toppapuku oli aivan hiekassa ja kurassa. Päätin, että varsinaisia ulkovaatteita säästääkseni luotan vanhaan hyvään keinoon: ulkovaatteiden päälle puettaviin kuravaatteisiin. Tiedän, että moni on nykyisin luopunut niiden käytöstä juuri sen vuoksi, että vesi ei yleensä hyviä ulkovaatteita läpäise. Minä ajattelen tällä ratkaisullani kuitenkin säästää pesuissa ja vaatteiden kulumisessa muutenkin. Hiekka raapii armotta pilalle hienoimmatkin haalarit!

Ostimme Polarn O. Pyretiltä I:lle mustat kurahousut ja punaiset kurahanskat. Nämä toivottavasti menevät aikanaan myös E:lle. 
Koska E on varsinkin vaunuissa hikoillut viime aikoina, ostimme hänelle kevyemmän ja hengittävämmän lakin. Polarn O. Pyretiltä löytyi merinovillainen ja mukavan kevyt vauvanlakki, joka on lämmin, mutta silti ei hiosta.


Jyväskylän Forumissa oli tavallisen liikkeen lisäksi täksi päiväksi avattu Polarn O. Pyretin pop up outlet -myymälä. Siellä oli tuotteita puoleen hintaan. Kesää varten hankimme lapsille jo muutamia juttuja.

Kesähattu I:lle

 Kevätlakki E:lle

 Kerhotossut I:lle


 T-paita I:lle

 Niskalenkkitoppi ja shortsit I:lle

I halusi käydä tavalliseen tapaansa sisäleikkimökissä leikkimässä.Myös E pääsi syliin katselemaan menoa, koska ei enää viihtynyt vaunuissa makoilemassa.  2 kommenttia: