Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Lasten kuvausvaatteet

Perjantaina I:n kerhossa oli kuvaus. Sisaruksen sai myös tuoda kuvattavaksi, joten E pääsi mukaan. Kerholaisista otettiin ryhmäkuva. I ja E kävivät omissa kuvissaan, ja heistä otettiin myös sisaruskuva. Odotan innolla kuvien saapumista!

I pukeutui uuteen mustavalkoiseen Marimekon Pompulainen-mekkoon, tummansinisiin sukkahousuihin ja valkoiseen pitsiliiviin.







E:n asuna toimivat KappAhlin punavalkoinen body ja Nextin tummansininen neuletakki. Tummansiniset samettihousut ovat Seppälästä. Asun viimeistelivät Amerikka-aiheiset tossumaiset sukat.



2 kommenttia:

  1. Ihana mekko, ja kivat kuvausvaatteet muutenkin!

    Meillepäin tuli nyt ohjeistus, että avoimissa päiväkodeissa, päiväkotiryhmistä puhumattakaan, ei saada enää ottaa muita kuin ryhmäkuva lapsista. Olivat jossain ylemmässä portaassa keksineet, että kuvausjärjestelyt vievät liikaa hoitajien aikaa, vaikka henkilökunta oli ihan päinvastaista mieltä. Huoh....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Onpa harmi! Meille on kyllä ollut iso helpotus, kun lapset on nyt kuvattu sekä avoimessa päiväkodissa syksyllä että nyt kerhossa. Ei ole tarvinnut viedä erikseen kuvaamoon.

      Poista