Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Muuttuneita tyylejä: Liisa vuonna 2011

Vuosi 2011 muutti elämäni. Maaliskuussa syntyi tyttäreni ja jotenkin koko pakka meni uusiksi. Se alkoi näkyä myös ulkonäössä... Tällä en tarkoita pelkästään kamalia silmäpusseja ja kulahtanutta tyyliä vaan ylipäätään koko olemusta. Ehkäpä kasvoin aikuiseksi? Ainakin minusta tuli äiti.

Vuoden 2011 aloitin viimeisilläni raskaana ja vaaleahkossa polkkatukassa.
Toukokuussa juhlin ensimmäistä äitienpäivääni. Vaaleaa raidotusta oli tullut lisää. Istuin nimittäin eka kerran äitinä kampaajalla, kun synnytyksestä oli kulunut vasta kaksi viikkoa! Nyt se vähän naurattaa, mutta silloin tuntui siltä, että on PAKKO päästä kampaajalle. Kai se oli jokin henkinen pakko saada kokea, että elämässä on jäljellä edes jotain tavallista, kun kaikki tuntui muuttuneen. Kampaaja näytti vähän huvittuneelta, kun tulin tyyny kainalossa. En todellakaan olisi voinut muuten istua monta tuntia. Kotona muistaakseni sitten itkin, että miksi ihmeessä menin kampaajalle, kun "eihän näitä mun uusia hiuksia edes kukaan näe, kun olen aina vaan kotona". Hahaa! Miten väärässä olinkaan! Lapsen kanssahan liikuimme jatkuvasti vaikka missä ja liikumme edelleen.


Kesäkuun alussa vierailin sukulaisten luona Kainuussa. Tukka vaaleni koko ajan.


Juhannukseksi piti saada pidennykset!


Ja heinäkuussa kiharsin ne pidennykset ystäväpariskunnan häihin.


Marraskuussa lähdimme ensimmäiselle ulkomaanmatkalle tyttäremme kanssa. Kohde oli Teneriffa. Otsatukka oli pakko saada! Pidennykset olivat jo menneen talven lumia. Vaatteissa halusin suosia värejä, koska jotenkin ulkomailla ne värit tuntuvat kivemmilta kuin Suomessa. En osaa sanoa, miksi.Jouluna otsatukka oli jo unohdettu! Minulla on muuten jokin pakkomielle pukeutua jouluna aina punaiseen. Takana kurkistelee siskoni koira.


2 kommenttia:

 1. Oi että tykkään sitten niiin paljon tuosta polkkatukasta! Sinullahan on ollut myös tumma tukka, niin oletko vaalentanut hiukset raidoittamalla pikkuhiljaa, vai miten? Itsellä kun aina ollut vain tämä sama tummanruskea väri ja nyt haluttaisi kesäksi hieman luonnollisempaa väriä. Joutuukohan montakin kampaamokertaa tehdä, että vaaleanruskeaksi tämän saa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Polkkatukkaan palaan aina vain uudelleen, mutta yhtä usein kyllä myös kadun sen leikkaamista... En kai vain osaa päättää, mikä tyyli sopisi minulle parhaiten! Tällä hetkellä oma tukkani on aika pitkä, enkä ihan heti raaski leikata.

   Olen vaalentanut ja tummentanut vuoron perään tukkaa millä tahansa menetelmällä. Aivan kamalia välivaiheita on tullut koettua! Suosittelen lämpimästi kuuntelemaan kampaajan neuvoja ja olemaan kärsivällinen. Itse kuulun näihin "kaikki mulle tänne heti nyt" -ihmisiin ja siksi joskus tukka on mennyt pilalle, kun olen itse alkanut vaalennella. Raidat on paras keino vaalentaa ja näyttääkin luonnollisimmalta. Vaalennusta saa tehtyä asteittain ja sitten voi vaikka lisäillä tummia raitoja, jos menee liian vaaleaksi. :)

   Poista