Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Peukkulassa

Torstaina I pukeutui JYP-fanina joukkueen logolla varustettuun tunikaan.



Vietimme perhepäivää Peukkulassa. Vierailu sinne oli meille ensimmäinen ja pidimme siitä kovasti! Varsinkin I rakastui paikkaan välittömästi. Peukkula tarjoaa eri-ikäisille lapsille paljon tekemistä. Liukumäet, pomppulinnat ja pallomeri olivat I:n suosikkeja. Innoissaan säntäilevästä lapsesta oli välillä vähän vaikeaa ottaa kuvia!





Leikkikaupassa I halusi olla vuoroin myyjä, vuoroin asiakas. 






Prinsessahuoneessa sai pukeutua erilaisiin mekkoihin ja kruunuihin. Hienot vaatteet päällä voi peilailla ja vaikkapa järjestää juhlat, kuten I halusi tehdä. I kattoi juhla-aterian pöydälle ja me muut olimme juhlavieraita.






Äiti ja E osallistuivat juhliin vieraina.

Elokuvateatterissa pyörii koko ajan jokin elokuva. I ei vielä oikein osannut rauhoittua katsomaan leffaa, mutta se saattoi johtua siitä, että oli kiire päästä leikkimään mahdollisimman paljon ja eri paikoissa. Tosin elokuvan katselu ei alle 3-vuotiaalta taida kunnolla onnistua muuallakaan... Ainakaan meillä! Peukkulan leffateatterissa oli kuitenkin kiva käydä kokeilemassa, jaksaisiko I katsoa elokuvaa paikallaan kovin kauan. Olen nimittäin miettinyt, että olisi ihanaa käydä I:n kanssa kahdestaan oikeassa elokuvateatterissa katsomassa jokin lastenelokuva, mutta en ole oikein varma, onnistuisiko se vielä. 



Merirosvoaiheinen huone oli myös jännittävä!


Keskellä suurta salia on kahvio, jossa voi nauttia joitakin herkkuja. Me söimme jäätelöä.



Peukkulassa oli mukavaa meillä kaikilla. I sai leikkiä ja seikkailla, E katseli ympäristöään vanhempien sylistä ja äiti ja isäkin osallistuivat leikkeihin ja nauttivat tunnelmasta. Katselemista riitti aikuisillekin.



6 kommenttia:

  1. aivan mahtava paikka varmasti,vau! Pitääpäs laittaa paikka korvan taakse lomareissuja varten, näitä peukkuloita ei taida muualla päin Suomea ollakaan? kuulosti ihan oudolta ainakin minulle tuo nimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin luulen, ettei kyseessä ole ketju. En ainakaan ole kuullut, että muualla olisi Peukkuloita. Lähes samanlaisia paikkoja tosin voi löytyä kyllä. Ilman muuta kannattaa kyllä vierailla, jos olette reissussa täällä! :)

      Poista
  2. Kiitos vinkistä! Onpa suloinen paikka - pitää ehdottomasti poiketa kun sukuloidaan Jyväskylässä. Tosin tytön olisi ehkä ihan hyvä kasvaa vielä hiukan niin saataisiin hommasta irti muutakin kuin suloisia valokuvia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suloiset valokuvat ovat jo oikein hyvä syy käydä tuolla! ;) Me pidimme Peukkulasta myös siksi, että pienikin lapsi (noin 3-vuotias) voi tehdä siellä oikeastaan kaikkea. Useissa paikoissa pienet jäävät jalkoihin... Vuosi sitten 2-vuotiaan kanssa sai olla Hoplopissa tarkkana, ettei kiipeä liian korkealle tai jää muiden alle. Nyt sekä Hoplop että Peukkula olivat jo aivan oikeanlaisia paikkoja meidän neidille. Poika saa vielä odottaa hetken ennen kuin pääsee osallistumaan. :)

      Poista