Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

torstai 20. maaliskuuta 2014

Muuttuneita tyylejä: Liisa vuonna 2009

Hääkuvien katselusta jatkoin muihinkin vanhoihin otoksiin. Löysin vanhempieni tietokoneelta kuviani, joita en ole vuosiin edes katsonut. Hui, miten sitä onkin muuttunut!

Vaatetyylit ja etenkin hiukset ovat vaihdelleet kyllä paljon. Jaan tässä nyt muutaman näytteen siitä, millainen tyylikameleontti olen aikojen saatossa ollut. Ensimmäisenä esittelen vuoden 2009 kuvia.

Vuonna 2009 pukeuduin aika räväkästi nykyiseen verrattuna. Väreille olen tullut nykyisin vähän allergiseksi ja suosinkin lähinnä harmaata, mustaa, valkoista ja punaista. Näihin väreihin aloin tykästyä juuri noihin aikoihin, joten niiden tuleminen on varmaan alkanut näiden kuvien ottamisen tienoilla. Leopardikuosi on mielestäni ajaton ja olen aina pitänyt siitä, mutta kuvan legginssit tuntuvat nyt vähän rajuilta...

Kotona lähdössä kai kaupungille?
Tukka oli vuonna 2009 todella tumma ja polkkapituinen. Tätä tummaa hiusväriä pidin useita vuosia ja vieläkin se joskus houkuttelee. Nykyisin en vain jaksa tarpeeksi usein värjätä tukkaa, joten luonnollinen hiusväri on parempi.


Lontoon-reissulla Thames-joen rannalla



Notting Hill, Lontoo
Lisää vanhoja tyylejä esittelen lähiaikoina! ;)

4 kommenttia:

  1. Nämä postaukset on tosi kivoja!! Jatkoa odotellessa :)

    VastaaPoista
  2. Nämä kaikki ovat aivan mielettömiä!! Rohkenisipa itsekin samaan.. Tuo neljäs kuva on ihan mun lemppari. Lyhyt sopii sulle kuin nenä päähän. Oletko muuten nykyisinkin yhtä ahkera vaihtamaan hiustyylejä?
    Ps. tämän blogin löysin siskosi blogin kautta, ja ehdottomasti ilmottaudun vakiolukijaksi!

    -Petra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Kyllä nykyisinkin vaihtelen tyylejä, mutta en enää värejä ainakaan noin paljon. Kai sitä tulee iän myötä vähän varovaisemmaksi tai ainakin laiskemmaksi. ;) Olen kuitenkin aina ajatellut, että tukalle voi tehdä melkein mitä vain, koska se kasvaa kyllä takaisin. :)

      Tervetuloa lukijaksi! :) Jee, uusi lukija, jee!

      Poista