Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

torstai 13. maaliskuuta 2014

Päivän asut

I pukeutui tänään Me&I:n Cecilia Blankens -sarjan tunikaan ja legginsseihin. Nämä ovat olleet myynnissä jo monen monta mallistoa sitten, mutta meillä ne ovat odottaneet kaapissa neidin kasvamista. Nyt ne vasta alkavat olla sopivat. Tämä asu ei ehkä edusta perinteisimpää Me&I-tyyliä, mutta minun silmääni miellyttää kovasti. Värit ovat kivat ja tunikan malli on ihana! Harmi, kun nämä eivät siirry aikanaan pojalle...







E pukeutui samaan merkkiin myös. Ankkahaaremit ja talviaiheinen body olivat minusta aika hyvä yhdistelmä. Body on yhtä kokoa isompi kuin housut, koska usein Me&I:lla housut ovat aika reiluja, ainakin nämä haaremimalliset housut.





4 kommenttia:

  1. Ooo, suloisia vaatteita! Mie en innostunut Miikkareiden tämän kevään mallistosta, mutta nuo vähän vanhemmat mallithan ovat aika ihania!

    (Kauhean kiva kurkkia, mitä toisten lapsilla on päällä!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minä en ole vielä päässyt edes tutustumaan tämän kevään mallistoon, eikä ole oikein ollut aikaa netistäkään katsella.Ei niistä minusta tahdo saada käsitystäkään netistä, vaan aina on paras nähdä luonnossa. Onneksi on kutsut tiedossa. ;) Minustakin on aina kiva katsella, miten muut pukevat lapsensa. :)

      Poista
  2. Moi! Voi ei, miten hassua! :) Löysin sun blogisi &Something Daily -blogin "Linkitä blogisi" -postauksesta :) Kuvaus kolmekymppinen, kahden pikkuisen äiti Jyväskylästä kuulosti niin hyvältä (tutulta ja samalta, kuin peiliin olisi katsonut ;D!? ), että pakko oli kurkata. Pian huomasinkin, että olin nähnyt sut ja sun perheen Popin outletissa viime viikonloppuna (olin vauvan kanssa liikenteessä Emmaljungan vaunuilla, vihreä parka päälläni...) ja katsoin, että onpas siinä tyylikäs perhe :D Kiva blogi sinulla, sait kertaheitolla uuden lukijan!

    T. Paula / Mutsimatskua http://mutsimatskua.blogspot.fi
    Tervetuloa vastavierailulle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihan varmasti tulen! :) Tervetuloa lukijaksi!

      Oih ja voih, miten ihana kommentti. Kaunis kiitos siitä! Saitpa minut kyllä hyvälle mielelle! Oli kiva kuulla, miten olit löytänyt blogini ja olipa hauska sattuma, että olit bongannut meidät kaupungilla. Hui, minähän nyt ihan punastun kehuista. Kiitos! ;)

      Poista