Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

tiistai 14. tammikuuta 2014

JYP ja SaiPa Hippoksella – Voitolla yöhön


Vierailevana kirjoittajana V

Tuosta olan yli vaimon touhuja seuranneena ei tämä miehenpuoli malttanut enää olla kirjoittamatta omaa puumerkkiään tähän lokikirjaan. Mikä se minä oikein sitten olen: aviomies, isä, kasvatusalan ihminen työssä ja vapaa-ajalla, muotiaktivisti ja urheilun suurkuluttaja. Tuota jälkimmäistä tuli tänään otettua aimo annos tässä pakkasen pureman Keski-Suomen kapitaalin kiekkopyhätössä. Mukana oli toki neiti I. Tämä kyseinen neiti on vajaaseen kolmen vuoden ikään tultaessa ehtinyt kuluttaa Hipposhallin penkkiä (tai pikemminkin isin syliä) jo useita kertoja.


Istuimme vakiopaikallamme etukatsomossa, rivi 1, paikka 10. Huom! Herrat, jotka epäilevät viedä pientä jälkikasvuaan kiekkoyleisöön: oikeat varusteet eli kuulosuojaimet ja paikka pleksin viereltä, jossa voi nojata turvallisesti eteenpäin, niin kyllä onnistuu!

Neiti I osaa eläytyä peliin erittäin suurella tunteella ja hänen vakiokommenttejaan ovat:
”HYVÄ LYPPI” tai ”OMPA HYVVÄÄ PELLAAMISTA, POJAT”

Myös eväät ovat tärkeä osa systeemiä ja I yleensä luettelee jo hyvissä ajoin kotona, mitä hallilla tulee ostaa:
”MINÄ HALUAN POKKORNIA JA NYKÄSTÄ”

Nykäset tarkoittavat hänen slangissaan suklaarusinoita ja Jumala yksin tietää mistä tällainen termi on hänen ajatuksissaan kohdannut suklaakarkkien kanssa. Kotimaisella mäkikotkalla tuskin on osuutta asiaan, vaikka samoilla seuduilla liikutaankin.


Meillä oli I:n kanssa tänään harvinaisen onnekas reissu huolimatta siitä, ettei maaleja ottelussa nähty kuin yksi vaivainen ja sekin vasta jatkoajalla. Nimittäin kolmannessa erässä superhuippu järkkäri kävi poimimassa verkkojen kautta pudonneen pelikiekon ja toi sen omakätisesti neiti I:lle. Taisi isikin olla vähän innoissaan.

                                                    

Loppuhuipennuksena I kävi vielä poseeraamassa ja hakemassa voittomaalin syöttäneeltä JYPin jenkkipuolustaja Brian Salcidolta nimmarin kiekkoonsa. Voi veljet, että meillä oli mukavaa, olisitpas ollut mukana.

Neiti I ja Brian Salcido #66 JYP
      

3 kommenttia:

  1. Huippu kirjoitus, V! :) Onpa I:llä ollut kivaa!

    VastaaPoista
  2. V kiittää! :) Ja I on jo oikea lätkäfani. Kiva, kun on yhteinen harrastus isin kanssa.

    VastaaPoista