Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

tiistai 14. tammikuuta 2014

Nosh Organics


Olen lastenvaatehullu. Tunnustan sen. Koska omat muotoni eivät raskauksien jälkeen vastaa oikein toivomaani, on huomattavasti mukavampaa pukea lapsia kuin itseä. Aikoinaan panostin paljonkin omaan pukeutumiseeni, mutta nyt se on jäänyt vähän taka-alalle. No, ehkä sitten, kun palaan taas työelämään… Kotona riittävät usein mukavat legginsit ja tunika tai Jumpin-haalari. Kätevä vaate muuten imetyksen kanssa, vaikka kylille en tuollaisessa jättikokoisessa potkupuvussa oikein uskallakaan lähteä.

Uusin merkki, johon olen tutustunut, on Nosh Organics. Kerrassaan hurmaavia kuoseja ja värejä! Laatu on myös todella hyvää, vaikka en osaakaan vielä arvioida kestävyyttä, koska en ole vielä tarpeeksi monesti pessyt tuotteita. Tuotteisiin voi tutustua lisää osoitteessa www.noshshop.com. Tuotteiden kerrotaan olevan ekologisia ja kestäviä. Ne edustavat myös suomalaista designia, mitä arvostan todella. Olen alkanut karsia kulutustottumuksistani vain yhden sesongin kestäviä vaatteita. Maksan mielelläni laadukkaasta vaatteesta hieman enemmän. Lastenvaatteet tosin yleensä menevät pieniksi yhdessä sesongissa, mutta eivät aina. Jotkut kalliimmat merkit valmistavat vaatteita, joissa on nerokkaita ratkaisuja käyttöiän pidentämiseksi.




Tytär sai joululahjaksi Nosh Organicsin plyysisen haalarin. Vaikka koko on periaatteessa yhtä numeroa liian iso, on haalari silti jo täysin käyttökelpoinen, koska se menee ihanasti ryttyyn. Tämä juuri lisää käyttöikää. Hyvällä tuurilla haalari menee vielä vuodenkin päästä. Kaunis ja mukava vaate! Se on nähtävästi myös pikkuneidin mieleen, koska hän oli vähin äänin itse hakenut sen kaapista ja pukenut päälleen. Ja pukenut näköjään pelkästään sen päälleen… No, päätin napsaista saman tien kuvat, jotta saan esitellä täällä haalarin! Ja jotta kukaan ei nyt luule, että lapseni hilluu puolialasti keskellä talvea, niin kyllä, puetutin hänellä lisää kampetta päälle välittömästi näiden kuvien ottamisen jälkeen.






Pikkuherra puolestaan sai marraskuisissa ristiäisissään lahjaksi Nosh Organicsin koirahaalarin. Ensimmäisen kerran hän pukeutuu tähän tänä iltana, kun meillä on menoa. En saanut nyt kuvattua haalaria pojan päällä, koska hän nukkuu ulkona. Ah, mikä hiljaisuus täällä on, kun molemmat ovat nyt unten mailla! Koirahaalari on mielestäni kivan persoonallisen mallinen, ja väritys on tyylikäs. En malta odottaa, että näen tämän poikani päällä.



Meillä oli tänään neuvolareissu, joka uuvutti pikkumiehen aivan täysin. 

Velourhaalari Polarn O. Pyret, tossut Villervalla, lakki Esprit, tuttinauha Paul Frank/Small Paul

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti