Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kerhomekko


Hiphei!

Tänään alkoi joulutauon jälkeen perhekerho ja milläs muulla pikkuneiti voi sinne mennä kuin upouudella kerhomekolla? Pakkasaamuiset kuvat on napattu juuri ennen lähtöä kerhoon. Virtaa riitti kuitenkin tyttösellä jo heti aamusta.

Lasten valokuvaaminen on melko haastavaa, sillä heitä tuntuu olevan välillä mahdotonta saada pysymään paikallaan kuvia varten. Blogikuvia ilman varsinaista kohdistamista kasvoihin saa vähän helpommin, mutta tavallisten albumikuvien ottaminen kauniin hymyn kera on aika vaivalloista. Lapsi joko hyppii, pomppii, juoksee, vääntelehtii, mutristaa naamaa tai hymyilee jotenkin liian leveästi virnuillen. Ongelma on helpottanut aika paljon viime kuukausina, mutta vielä vuosi sitten alle kaksivuotiaasta tuntui olevan todella haastavaa saada hyvää kuvaa.

Tämä uusi mekko on jälleen marimekkoa ja mallin nimi todellakin on Kerhomekko. Olen puoliksi tietoisesti, puoliksi tiedostamattani alkanut vältellä vaaleanpunaisia vaatteita ja hakea tytölle raikkaampia väriyhdistelmiä. Ei vaaleanpunaisessa minusta mitään vikaa ole; sitä on vain meillä ollut niin paljon tytön syntymästä saakka. Nyt tekee mieli muuta. Kyse ei siis ole mistään sukupuolineutraaliutta puolustavasta kannanotosta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti