Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

torstai 23. tammikuuta 2014

Sophie the Giraffe


Aikanaan I sai lahjaksi kummitädiltään perinteisen Sophie the Giraffe -kirahvin, josta tulikin äkkiä hänen lempilelunsa. Lelu on ollut mukana vaikka missä leikeissä, ja se on hyvin rakas. Nyt tämä lelu on siirtynyt etupäässä pikkuveljen käyttöön. Pikkuveli sai lahjaksi myös samaa sarjaa olevan toisenlaisen kirahvipurulelun (ks. alempi kuva).

Kirahvi on mielestäni aivan valloittava. Se on esteettisesti kaunis ja mitä ilmeisimmin viehättää myös vauvan silmää. Julkkisäitien suosikki kirahvi on kuulemma myös, ja niinpä Sophiesta on tullut luultavasti maailman kuuluisin kirahvi.




Sophie on täysin turvallinen. Se on valmistettu kokonaan luonnonkumista, ja sitä valmistetaan edelleen Ranskassa Vullin tehtaalla. Ulkonäkökin on täsmälleen sama kuin jo vuonna 1961. Lelu on suorastaan ilmiö! Olen siihen niin ihastunut ja onneksi on lapsenikin!

Isompikin lapsi jaksaa leikkiä ainakin juuri perinteisellä kirahvilla, koska se vinkaisee, kun sitä puristaa ja muutenkin lelulla voi leikkiä eläinleikkejä. Vauva voi katsella kirahvin ystävällistä ilmettä ja lievittää esimerkiksi hampaiden puhkeamiseen liittyvää kipua hieromalla ikeniään kirahvin jalkoihin. Valitettavasti kirahvi kiinnostaa myös koiriamme, joilta sitä onkin täytynyt aina välillä varjella…
 
E:llä on yllään Lovely Bears -potkupuku, jonka I sai aikanaan lahjaksi kummitätinsä vanhemmilta. Eikö sovikin hyvin teemaan?


Sophien lisäksi Vulli valmistaa paljon muitakin tuotteita. Lisää tietoa voi lukea vaikkapa sivustolta www.sophiethegiraffe.fi. Sieltä on lainattu myös tämä teksti:

SOPHIE THE GIRAFFE - BORN IN PARIS IN 1961 
Sophie the Giraffe on 100 % luonnonmukainen purulelu. 
Se on ainoa vauvojen purulelu, joka on ollut myynnissä yli 50 vuotta.
Sophie valmistetaan edelleen käsityönä Ranskan Rumillyssä luonnonkumista ja se maalataan käsin elintarvikepohjaisilla maaleilla. Siinä ei siis ole ftalaatteja, bisfenoli-A:ta tai muita haitallisia kemikaaleja.
Sophie on siis todellinen luomulelu. 
Se on turvallinen ystävä vauvalle, ja sopii jo vastasyntyneelle.
Sophie aktivoi myös vauvan kaikkia aisteja, jo 3kk iästä alkaen.
Suloinen Sophie vinkaisee iloisesti, kun puristat sitä. Sen pitkät, joustavat jalat tuntuvat pienessä suussa taivaallisilta ja ne lievittävät hampaiden puhkeamisen aiheuttamia ikäviä tuntemuksia suussa.
Sophie tuntuu lapsen kädessä pehmeältä kuin äidin iho. 
Siinä on vain muutama syy miksi yli 50 miljoonaa vauvaa ympäri maailman on jo rakastunut Sophieen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti